:

Klik om in uw agenda te zettenThat's entertainment!

12 Juni 2022  (bericht gewijzigd op 10-06-2022 om 14:37h)

Koninklijk erkende Harmonie Concordia Margraten concerteert met winnaars The Voice Kids en The Voice Senior


Update 10 juni: Het concert is bijna uitverkocht, kaarten zijn niet meer via de online ticketbox te reserveren

Op zondag 12 juni organiseert Koninklijk erkende Harmonie Concordia Margraten o.l.v. dirigent Jos Dobbelstein een concert dat garant staat voor een middag vol entertainment. Aan dit concert werken maar liefst vier solisten mee. That’s entertainment!

Phil BeeEén van de solisten is niemand minder dan de winnaar van The Voice Senior én oud-Margratenaar, zanger Philippe Bastiaans oftewel Phil Bee. Phil woonde in zijn jonge jaren in Margraten en ging hier naar de lagere school. Hij bleek een uitzonderlijk tennistalent te zijn en behaalde diverse prijzen met het beoefenen van deze sport. Uiteindelijk kroop het bloed toch waar het niet gaan kon. Phil legde zich steeds meer toe op zijn grote hobby: zingen.
In 1990 richtte hij zijn eerste band op, The Big Pig Band. Na deze band volgden diverse andere bluesbands waaronder D-train, Doctor Rhythm, Phil Bee and the Buzztones, King Mo en Phil Bee’s Freedom. Met deze bands nam Phil meerdere cd’s op. Hij toerde onder andere met Steve Lukather (Toto) en Jan Akkerman (Focus). Met Jan Akkerman speelt hij nog tot op heden als vocalist. Phil Bee werd in januari 2016 bekroond met de Dutch Blues Award, beste vocalist 2015. Met de theatershow 'The Sound of the Blues & Americana' speelde Phil in vijftig theaters in Nederland vooraleer in maart 2020 de theatertour voortijdig eindigde in verband met de coronapandemie.
In juni/juli 2021 nam hij deel aan het wereldbekende format The Voice Senior. Na vier gedraaide coaches tijdens de Blind Auditions koos hij voor coach Frans Bauer en op 20 juli won Phil Bee The Voice Senior.

Emma KokNaast Phil Bee is ook de winnares van The Voice Kids, de uit Kerkrade afkomstige Emma Kok, van de partij. Emma, pas 13 jaar oud, zong samen met zus Sophie jaren bij Canta Young. Na een open dag op de muziekschool wilde ze op zangles. Daar is ze begonnen bij Joelle Savelkoul. Dit was het begin van het grote avontuur, want een jaar later in juni 2021 won ze the Voice Kids. Ze heeft daarna al veel mooie optredens mogen geven. In maart heeft ze haar eerste eigen single uitgebracht ‘Laat mij een vlinder zijn’. Onlangs stond ze in het voorprogramma van de clubtour van Lex Uiting en op 1 mei bracht ze haar eerste theaterprogramma ‘Emma in Concert’ ten gehore in Parkstad Limburg Theater Kerkrade.

Enzo KokTijdens het concert treden ook Emma’s broer en zus, violist Enzo en zangeres Sophie, voor het voetlicht. Enzo concerteerde reeds eerder met Concordia tijdens het Nieuwjaarsconcert in 2020.Tijdens dat concert ontroerde hij het publiek met een prachtige vertolking van het thema uit Schindler’s list. Enzo speelt al viool vanaf zijn zesde verjaardag. Daarna wilde hij alleen nog maar viool spelen, optreden en elke dag beter worden. Hij studeert sinds 2019 aan de bacheloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij was finalist van het Nederlands Vioolconcours Davina van Wely en won de eerste prijs in de nationale finale van het Prinses Christina Concours. Het grote publiek kent hem van zijn optredens met André Rieu. Ook is hij al een aantal keren te zien geweest in Podium Witteman. Samen met Charlotte Brussee (cello) en Maxim Heijmerink (piano) vormt Enzo het Van Gogh Trio.

Sophie KokOok Sophie is een aanstormend talent in de klassieke zangwereld. Ze is de middelste telg van het muzikale gezin Kok. Ze heeft een aantal jaren zangles gehad van Janine Kitzen aan de muziekschool in Kerkrade en volgt nu lessen bij Marjan Kuiper en Heidi Pittie. Sophie zit in haar eindexamenjaar op het Bernardinuscollege te Heerlen. Ze hoopt in september aan haar studie International and European Law te beginnen in Den Haag. Sophie heeft in 2020 tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Concours de 2e prijs mogen ontvangen.

Op het programma staan highlights uit musicals, filmmuziek en een paar echte blueskrakers.

Dit unieke concert van een prachtig orkest met geweldige solisten vindt plaats op zondag 12 juni in Gemeenschapshuis Oos Heim, Clermontstraat 10 in Margraten en begint om 15.00 uur.
Kaarten kosten €20,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij PLUS Margraten, Miriam Huijnen (Sterre der Zeestraat 14 Margraten, 06-20739759) en online via de ticketbox.
Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!
Graag tot 12 juni!


Er zijn 0 reacties op dit bericht.

De laatste 10 nieuwsberichten


02-07-2022We kijken terug op een mooie processie en geslaagd Kirmesweekend
12-02-2021En noe de hennekes, de loch in!
02-01-2021Alternatief Nieuwjaarsconcert 2021
16-12-2020KNMO richtlijnenbrief 15 december 2020
10-12-2020Kerstconcert door Next Generation
09-12-2020Muziekexamens zaterdag 5-12-2020
23-11-2020Muziek van Harmonie Concordia tijdens de kermismis
29-10-2020Harmonie Concordia in de Volkskrant!
01-10-2020OPROEP: klarinettisten gezocht!
13-03-2020CORONAVIRUS - ALLE ACTIVITEITEN TOT NADER ORDER AFGELAST!
Bouwcenter Jan Opreij

Eijkerbouw

Rabobank

HabetsRoyen

Autoschade Heuvelland BV

Patisserie Peter Lemmens

Bmetric© Copyright 2006-2022 Harmonie Concordia Margraten. Alle rechten voorbehouden.
Design en implementatie door Xzyra.nl. Verwerkingstijd 0.01sec. Privacy verklaring.