Harmonie Concordia Margraten
Inloggen

Aanmelden barbecue kloostertuinconcert 10 juli 2011

Geplaatst door Suzanne Maijer op 18-06-2011 om 08:25h  (bericht gewijzigd op 29-06-2011 om 17:49h)

Kloostertuinconcert met medewerking van coverband Hot Fudge
Dit jaar organiseert Koninklijk erkende Harmonie Concordia ter afsluiting van het muzikale seizoen op zondag 10 juli 2011 voor de tweede keer het Kloostertuinconcert. Het concert vindt plaats in de (voormalige klooster-) tuin van Stichting Pergamijn aan de Rijksweg te Margraten.

De harmonie zal tijdens dit concert samen werken met coverband Hot Fudge, een band waar onder andere ons eigen lid Erik Moonen in meespeelt.
Naast het harmonieorkest onder leiding van dirigent Jos Dobbelstein en Hot Fudge zal ook onze drumband onder leiding van instructeur Jan Volders voor het voetlicht treden. Samen zullen zij uw dansbloed sneller laten stromen met wervelende muziek en u meevoeren naar zomerse sferen!

Het voormalige klooster – eigendom van Woonpunt - bestaat dit jaar 100 jaar. Een extra reden om hier een mooi evenement van te maken! U zult naast de muziek dan ook een fotoexpositie kunnen bekijken over de gebruikers van het ‘klooster’ in de afgelopen 100 jaar!

Hot Fudge
Hot Fudge is een nieuwe professionele Limburgse ‘all-star’ coverband, spontaan ontstaan uit een gesprek tussen enkele mensen die al diverse jaren meedraaien in de Nederlandse muziekscène. De bandleden hebben allemaal ruime ervaring opgedaan in bands zoals: 21 Eyes of Ruby, Guido`s Orchestra (Symphonica in Rosso), Swing Design, Jack Million Band, Janse Bagge Bend, Funkmonster en PitchLight.
Hot Fudge heeft gekozen voor een zeer aparte samenstelling, treffend omschreven als ‘Rhythm & Brass’: 2 vocalisten, een 4 mans ritmesectie en 5 blazers (3 trompettisten en 2 trombonisten). Hot Fudge speelt covernummers maar dan wel zoals zij die willen spelen met andere tempo`s, een andere sound en een bewust ander jasje. Dat verklaart meteen de keuze voor de naam Hot Fudge. Hot Fudge is een warme chocolade/caramel dessertsaus uit de Amerikaanse keuken. Met andere woorden: de nummers worden overgoten met hun eigen muzikale Hot Fudge saus! Eigenwijze arrangementen zorgen dan ook voor een opwindende muzikale ‘saus’ over bekende nummers.

Erik Moonen geboren op 06 mei 1988 te Heerlen.
Van jongs af aan is Erik al met muziek bezig. Zowel in de Hafa-wereld als in een lokaal knapenkoor. De opleiding ‘docent-muziek’ zorgde voor een brede opleiding. Erik is bijvoorbeeld tegenwoordig pop- en musicalcoach op een buitenschoolse opvang. Daarnaast geeft hij ook allerlei freelance popworkshops voor stichting Livejam of workshops voor Hafa-orkesten. Zijn hoofd- en lievelingsonderdeel blijft echter op het podium staan en zingen. Dit kan zowel met een bigband, rockformatie, een van zijn coverbands of op freelance basis zijn.

Het concert begint om 14.30 uur met een optreden van onze drumband.
De entreeprijs tot het concert is gratis, maar laat u verrassen door dit spectaculaire concert en bepaal zelf uw vrije gift!

Barbecue
Na het concert wordt aan de liefhebber een barbecue aangeboden.
Alle leden van onze harmonie, drumband, Steunfonds, Club van 100, jeugd- en ereleden, leden van coverband Hot Fudge, met hun partners en kinderen of ouders, broers en zussen, betalen voor deze barbecue slechts € 8,- p.p. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom, zij betalen voor de barbecue € 10,- p.p. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de prijs € 5,00 p.p. inclusief een ijsje.

U kunt uw deelnamebewijs voor de barbecue vóór 3 juli aanstaande bestellen door middel van pdf dit formulier samen met het verschuldigde bedrag in te leveren bij Sjef Moonen, Eijkerstraat 24 te Margraten. Ook is aanmelding hier mogelijk; maak dan uw bijdrage over op rekening 13.18.93.114 ten name van Harmonie Concordia o.v.v. uw naam.
De aanmelding is pas geldig als de bijdrage is ontvangen.
Uw deelnamebewijs kunt u dan op zondag 10 juli afhalen in de kloostertuin.

We hopen eenieder deze dag te mogen begroeten en er samen een gezellige afsluiting van te maken, waarna we kunnen genieten van een welverdiende vakantie.
Op maandag 15 augustus staat voor onze harmonie en drumband om 19.30 uur weer onze eerste repetitie gepland in Bemelen ter voorbereiding op de deelname aan de mars- en showwedstrijden te Cadier en Keer op zondag 4 september.

Concert en barbecue vinden bij slecht weer doorgang in Gemeenschapshuis Oos Heim aan de Clermontstraat te Margraten.

Met vriendelijke groeten,


Bestuur Koninklijk erkende Harmonie Concordia Margraten


Er zijn 0 reacties op dit bericht.

De laatste 10 nieuwsberichten


23-02-2024project Samenklank - gemeente Eijsden-Margraten
16-12-2023Nieuwjaarsconcert 2024: Shaffy & Brass
09-11-2022jubilarissenfeest 2022
30-10-2022Open podium 6 november slagwerkgroep harmonie Concordia
24-10-2022Herstkienen steunfonds harmonie
26-09-2022Harmonie Concordia 170 jaar: concert 14 oktober as
07-09-2022Overlijden Ger de Geus
07-09-2022jubileumweekend 14 en 15 oktober
02-07-2022We kijken terug op een mooie processie en geslaagd Kirmesweekend
12-02-2021En noe de hennekes, de loch in!



Bouwcenter Jan Opreij

Eijkerbouw

Rabobank

HabetsRoyen

Autoschade Heuvelland BV

Patisserie Peter Lemmens

Souren Montage

© Copyright 2006-2024 Harmonie Concordia Margraten. Alle rechten voorbehouden.
Design en implementatie door Xzyra.nl. Verwerkingstijd 0.011sec. Privacy verklaring.