Harmonie Concordia Margraten
Inloggen

Next Generation

Het jeugdorkest van onze vereniging werd in 1990 opgericht. Onder leiding van Hub van Wissen werd later ook de samenwerking gezocht met Harmonie Sint Laurentius Bemelen. Aanvankelijk traden de orkesten als twee aparte jeugdorkesten naar buiten, maar later werden beide orkesten samengevoegd tot één orkest.

In 2003 werd een samenwerking aangegaan met Harmonie Sint Cecilia van Mheer die al enkele jaren samen met fanfare Sint Gertrudis van Sint Geertruid een jeugdharmonie vormde.

Logo Next GenerationIn januari 2005 kreeg het orkest de naam Condacum. Het woord Condacum betekent samenraapsel, samenvoeging en is tevens de naam van het eerste muziekwerk dat zij samen uitvoerden. Bert Senden werd de dirigent.
Vanaf juli 2010 stond Condacum o.l.v. dirigent Sander Hendrix.
Op dit moment gaat het opleidingsorkest door het leven in een samenwerking met de jeugdleden van Harmonie St. Rosa te Sibbe, en staat weer onder de leiding van Hub van Wissen.
In het kader van het 25-jarig jubileum heeft het opleidingsorkest een nieuwe naam gekozen. Deze is geworden "Next Generation".
Tijdens een groot concert op zondag 20 november wordt er meer aandacht besteed aan dit jubileum.


Bouwcenter Jan Opreij

Eijkerbouw

Rabobank

HabetsRoyen

Autoschade Heuvelland BV

Patisserie Peter Lemmens

Souren Montage

© Copyright 2006-2024 Harmonie Concordia Margraten. Alle rechten voorbehouden.
Design en implementatie door Xzyra.nl. Verwerkingstijd 0.011sec. Privacy verklaring.