Agenda

Klik om in uw agenda te zettenConcert i.s.m. Koninklijke Harmonie St. Martinus Opgrimbie

23 Februari 2019

In maart 2019 neemt Harmonie St. Martinus deel aan de Belgische bondsconcoursen. Als voorbereiding daarop concerteert deze vereniging vanavond samen met ons orkest in Gemeenschapshuis Oos Heim.
Aanvang: 19.30 uur
Entree: gratis

Meer info volgt t.z.t.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Klik om in uw agenda te zettenVoorspeeldag / Open podium

17 Maart 2019

Op zondag 17 maart organiseert Harmonie Concordia Margraten in samenwerking met Harmonie Sint Rosa Sibbe haar jaarlijkse voorspeeldag. Na het grote succes van vorig jaar is de voorspeeldag ook dit jaar in de vorm van een open podium. Naast de leerlingen die strijden om de Wiel van Wissen-bokaal (voor de meest gemotiveerde leerling) en de Bernhard Starmans-trofee (voor het beste optreden), zijn er dit jaar ook bekers te winnen voor de beste beginner, het beste ensemble en het beste Sibber-optreden.
De leerlingen hebben met hun docenten uitdagende stukken uitgezocht. Vanuit de leden hebben zich al diverse ensembles aangemeld met verrassende muziekkeuzes.
De dag wordt afgesloten met een optreden van het jeugdorkest Next Generation o.l.v. Hub van Wissen.

Harmonie Concordia en Harmonie Sint Rosa nodigen u, mede namens alle deelnemers, van harte uit om dit evenement bij te wonen. Deze voorspeeldag is tevens een uitstekend moment om te komen kijken wat de jeugdopleiding van deze verenigingen te bieden heeft en om kennis te maken met de diverse docenten.

De voorspeeldag vindt plaats op zondag 17 maart en wordt gehouden in Gemeenschapshuis Oos Heim aan de Clermontstraat in Margraten. Aanvang is 11.00 uur. De entree is gratis.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Klik om in uw agenda te zettenDrumbandfestival L.Z.W.

22 Maart 2019

Het drumbandfestival van de muziekfederatie L.Z.W. vindt dit jaar plaats in Mheer. Ook de drumband van Harmonie Concordia o.l.v. instructeur Roel Meessen en Tambour-Maitre Martijn Drissen neemt deel aan dit festival.
Alle optredens vinden plaats in de Harmoniezaal.
Meer info volgt t.z.t.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Klik om in uw agenda te zettenConcertwedstrijden Geulvallei

6 April 2019

Het gezamenlijke orkest van Harmonie Concordia Margraten en Harmonie St. Rosa Sibbe o.l.v. dirigent Jos Dobbelstein neemt op 6 april deel aan de concertwedstrijd van muziekfederatie De Geulvallei. Deze concertwedstrijd vindt plaats in de Polfermolen in Valkenburg.
Meer info volgt t.z.t.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.
 

© Copyright 2006-2019 Harmonie Concordia Margraten. Alle rechten voorbehouden.
Design en implementatie door Xzyra.nl. Verwerkingstijd 0.024sec. Privacy verklaring.