Harmonie Concordia Margraten
Inloggen

Instructeur

Roel MeessenRoel Meessen(1985) kwam al vroeg in zijn leven in aanraking met muziek. Toen hij 6 jaar oud was volgde hij zijn eerste blokfluitles via de plaatselijke fanfare in Partij-Wittem. Echter werd de keuze voor slagwerk snel gemaakt. Hier kon hij zijn muzikale kwaliteiten goed kwijt. Zijn slagwerklessen volgde hij bij muziekschool Kumulus te Valkenburg (ZL). Na een zo breed mogelijk opleiding op alle slagwerkinstrumenten koos hij ervoor om zich te specialiseren in drums.

In 2006 begon hij zijn studie Pop en Jazz aan het Conservatorium te Maastricht die hij in 2011 heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich ontwikkeld in diverse muziekstijlen. Zodoende is hij actief bij diverse bands en orkesten.
Sinds 2018 is hij werkzaam als drummer van het Orkest van de Nederlands Douane. Tevens werkt hij ook op projectbasis. Zo toerde hij mee met diverse artiesten en heeft hij diverse studio-opnames
gedaan.

Naast zijn eigen optredens is hij ook werkzaam als slagwerkdocent en arrangeert hij stukken voor diverse bezettingen, waaronder voor zijn eigen band 10 Feet Up.

Sinds 2015 is hij dirigent van Harmonie St. Gertrudis te Wijlre. Sinds 2017 is hij instructeur bij de drumband van de Koninklijke Harmonie te Heer en sinds 2019 is hij instructeur bij de drumband van Harmonie Concordia te Margraten.


Bouwcenter Jan Opreij

Eijkerbouw

Rabobank

HabetsRoyen

Autoschade Heuvelland BV

Patisserie Peter Lemmens

Souren Montage

© Copyright 2006-2024 Harmonie Concordia Margraten. Alle rechten voorbehouden.
Design en implementatie door Xzyra.nl. Verwerkingstijd 0.01sec. Privacy verklaring.